Vinst!

Man hade väl inte väntat sig något annat men va skönt med en 4-1 vinst! Såg ut som ett tryggt Arsenal på planen! Alla verkade vara på spela humör, till och med Andrey var pigg och sprang på det mesta!
Att få se Arsenal göra frisparks mål 3st matcher i rad, hör inte till det vanliga. Visst, dagens frispark styrdes via en motståndare men ändå, vi har alltså inte gjort frisparks mål sen 2007, och nu 3 matcher i rad! Gôtt e det:)
På söndag gästar vi West Ham och ett derby i FA cupen väntas!

Portsmouth FC - Arsenal FC

Ikväll möts Portsmouth - Arsenal. Och det utan kungen Cesc vilket känns tungt men det ska väl inte vara några större problem ändå!? Denilson kommer antagligen också vara på läktaren då han har problem med ryggen fortfarande men Rosicky är troligtvis tillbaka, får hoppas att det är för mer än en match!
Portsmouth ligger sist i tabellen och The Gunner ligger på 3:e plats så detta borde vi ta kan man tycka men allt kan hända i Premier League! Det finns inga lätta matcher. Men visst vore det en skräll om Portsmouth skulle vinna. Nu tror jag inte det är någon risk med tanke på matchen i söndags men det räcker ju inte att äga på planen man ska ju få in bollen i mål också!
Som vanligt så tippar jag med hjärtat och det säger att ikväll vinner vid med 4-0. Eduardo gör 2mål och Theo gör 1mål det 4:e görs från en back:) Har jag rätt här så blir det en trisslott:)

Slapp dag!

Vilken slapp dag detta visade sig vara!
Ok, jag har fått tvättat iaf. Men mycket mer har det inte blivit. Rakat mig både i ansiktet och på huvudet sen har man plockat lite, ätit och spelat skiten ur några på fifa2010 på ps3.
Ikväll bär det av hem till Niklas, ska se Villa - Pool. Fast det är imon den viktiga matchen är:)

God morgon!

Sitter nu och tar mig min morgon kopp med kaffe. Klockan ringde kl07:30 då var det bara att kliva upp, dags att tvätta! Ja det finns ju roligare saker att göra men det är ju ett måste:)
Väntar nu på att maskinerna ska göra sitt jobb, så att jag sen kan gå ner och ta han om mina kläder.
Igår var en riktigt bra dag! Jag och en kompis var runt och letade datorväska till mig, det var inte lätt! Var runt i 4butiker tills jag nästan gav upp, fanns ju ingen för en 11”are=( Men så gav vi det en chans till och då hittade jag min väska ute på ringön! Under tiden fick min kompis smak på laptop, så vi tog varvet om butikerna igen, vilket var ovanligt trevligt för att gå i affärer.
Sen bar det av hem till mig för att se lite innebandy och hockey.
Mycket trevlig dag!

Måndagen den 28/12-2009, Vilken härlig sportdag!

Dagen börjar med fotboll kl.13:40 sen är det fotboll ända fram till kl.18
Sen tar hockeyn över kl.19:45 mellan Frölunda – Färjestad på Ullevi, historisk match!
Härlig sport måndag. Och det bästa av allt, The Gunners vann igår!
Så idag kan man bara sitta och njuta av sporten med ett leende på läpparna:)

Underbart!

Han är kungen av London! Fabregas, vilket spelgeni!
Vi har kontrollen större delen av matchen och en hel del målchanser men ingen lyckas få in den.
Då, i början av 2:a halvlek, sätter Wenger in sitt geni! Halv skadad kommer han in, publiken jublar och är förväntansfulla. Han spelar fram till flera målchanser men ingen lyckas sätta den.
Då bestämmer våran kapten att nu får det vara nog! Vi måste ju vinna. Han tar själv frisparken vi fick strax utanför straffområdet. PANG där sitter 1-0 och ALLA blev galna! Inte nog med detta, ihop med Walcott som får en kontringspass av Traore, så sätter Cesc 2-0! Detta gör han på 27min! Sen går han skadad av planen,
vilken hjälte! 3-0 gör Diaby på egen hand, snyggt.

Mycket viktig seger med tanke på att Man U vann senare på eftermiddagen.
Vi är fortfarande med där uppe och slåss för en ligavinst!

Arsenal - Aston Villa

Idag var det dags för match igen! The Gunners möter Villa.

Det är jämt där uppe i toppen på tabellen. Arsenal och Aston Villa har båda 35 poäng dock så har Arsenal en match mindre spelat och kan med en vinst idag ta steget ifrån Villa, förbi Man U och knappa in på Chelsea som spelade 0-0 igår!

Mycket viktigt med 3 poäng idag!

Jag tippar med hjärtat: 3-1 till The Gunners Nr. 23 gör 2st mål.

 


Annandagen = Mellandagsrea!

Gick upp kl.05:45 i morse, då min bror ringde och väckte mig, som överenskommet. Kändes som om någon hade hoppat på mitt huvud, var helt borta!

Men nu var det ju så att vi skulle ut och handla på mellandagsrean! Så jag gjorde mig snabbt i ordning för att sen köra och hämta min brorsa och sen bar det av till Backaplan. Vi kommer dit kl.06:40 i min tro av att vi kommer att vara ensamma! Haha, mmm. trodde jag det. När vi då stod där i kön trötta och frusna, så… Ja äntligen, dem öppnar nu! Min bror visste vilken tv han skulle ha med sig hem igen, så det var ju bara att “leta” upp den. När vi väl fick syn på den så var man ju också tvungen att få tag i ett exemplar. lättare sagt än gjort! Pallen de stod på tog slut under några brottningsmatcher och innan jag han räkna till 10. Folk var galna! Men då såg jag, där vid hörnet! En pall till, som ingen hade upptäckt än. Jag vinkade på min brorsa att komma (eftersom att jag inte kunde ta tv´n själv, skadat mig) Då såg ju givetvis folk att jag hade sett något där borta i hörnet, folk rusade tokiga som om det gällde gratis flygbiljetter till Thailand. När brorsan kom fram till mig så var han snabb, han tog tag i en tv men där tog det stopp! Det var någon på andra sidan som också fått tag på just våran tv! Men skam den som ger sig, stark och bestämd som han är så gjorde han ett rejält ryck! Och JA… Vi hade fått tag på en tv! Vi rör oss 3-4 meter då jag vänder mig om, och får se att även den pallen är nu helt tom!

 

Nu var det dags för mig att köpa en mini pc. Inte lika dramatiskt men lite jobb måste det alltid vara:) Vi går och tittar lite på datorerna (med en 42” släppande efter oss) Vi hittar till slut en dator som tillfredställer mina behov, vilket dock inte är så stora. Jag ställer mig i en ny kö för att kunna få köpa den. Efter ca 15min så är det min tur och snacka om tur, jag får tag i den sista dem har inne. Ok nu är det bara routen kvar att köpa, och den hittade vi rätt snabbt. Då skulle vi bara ställa oss i kön för betalning. Haha, ja mindre kö har jag ju sett!

Efter att köat i ytligare ca:30min för att få betala så når vi fram till en riktigt trevlig och glad kassörska. Jag betalar glatt min dator och router men då får jag se… NEJ, inte en kö till. Jo då, jag får stå ytligare 20min i kö för att få hämta min redan betalda dator i en ny kassa. Så, då var det avklarat men nu väntar nästa utmaning! Vi ska lyckas få in brorsans nya tv i min bil! Vi stod och pressade, vred, lyfte och svor. Det slutade med att vi fick veva ner rutan 1/4 del då gick det att stänga dörren! Men nu var det ju så att det var riktigt jäkla skit väder ute! Snöslask och allmänt blött, var tvungen att se till att ingen skulle köra om mig på vänster sida (hade ju blivit ett snöbad i min bil) Som tur var, så var det ingen större trafik ute.

Vi kom hem och brorsan satte igång med sin tv och jag med min dator, sen bar det av till farsan för att fira jul med honom, mycket trevligt men det tar vi någon annan gång!

Tack för en bra dag David, det var roligare än vad det låter!


RSS 2.0