Into The Wild

image14

Into the wild fick mig att fundera över mina drömmar och vad jag tycker är viktigt!!!

Vad ska man säga?!
Ja till och börja med, en mycket bra film! Härligt att spendera 140min till denna rulle.
När jag började titta på denna film så visste jag inte att den var verklighets baserad förrän eftertexterna började.
Men att det var en sann berättelse gjorde nog filmen ännu bättre. Att få följa Christopher McCandless enorma resa till Alaska och hans tid där, var för mig iaf. på något konstigt sätt rogivande.
Om du ska se Into The Wild, vilket jag varmt kan rekommendera så är här ett par tips.
Detta är en film man inte ska bli störd i. Så se till att du inte behöver göra några större pauser i filmen som tex. hämta tvätt eller prata i telefon, då denna film hoppar mellan olika tidpunkter under ett par år. Säger inte att man förstör filmen eller att man inte fattar något, utan att man förstör inlevelsen i filmen!

Jag ger denna äventyrs biografi en ren och fin 9 av 10 möjliga, dock för att det var en sann berättelse, annars hade betyget sätt lite annorlunda ut.

0-0

image13

Vad hände? så många fina chanser!!!
Ja, då fick jag mitt svar! Och om jag ska vara riktigt ärlig, så var det inte resultatet jag var så orolig för. Utan det var Arsenals spel! Jag var orolig att matchen mot Man U skulle ligga och spöka ett tag men det fick vi svar på att så var inte fallet! Vilket är riktigt skönt.
Fast 0-0 hemma på Ashburton Grove är en liten besvikelse, speciellt med de chanser de fick. Lehmann var bra i målet, kanske inte hade så jätte mycket att göra men när han behövdes så räddade han. Denna Sagna den franska höger backen, vilken spelare! Alltid med och sätter press på motståndaren och dessutom hjälper till grymt bra i anfallen! Arsenal klart bästa back igår!
Adebayor...... Vad hände? Klart att den sista nicken skulle sitta!! Visst man kan inte kräva att en målskytt ska göra mål varje match och jag vill inte alls belasta han för missen men tidigare under matchen och även i ÖVRIGA matcher så kan det vara bättre att passa än att skjuta! Jag gillar Adebayor men jag tycker att han kanske är lite för "ego" ibland!
Nu ser vi fram emot matchen på lördag då vi möter Sebastian Larssons Birmingham City.

Champions League, Åttondelsfinal

image11


VS.

image12


Ikväll är det dags, Arsenal möter Milan i åttondelsfinal!
Snacka om att jag är nervös. Det började redan i lördags när förlusten mot Man U var ett faktum. Då började jag fundera, hur ska det gå på onsdag? Ikväll får jag svaret.
Under dagen på jobbet så har jag funderat på vilken start elva Wenger ska starta med och vilken jag skulle startat med om jag fick bestämma. Det är inte så svårt att sätta upp den bästa elvan men med tanke på skador och sjuka spelare så blir det genast lite jobbigare!
På skade listan har vi, Almunia, Diaby, Rosicky och van Persie.

Vi får se vilka som lämnar planen med ett leende.
Jag tippar (med hjärtat) 3-1 till Arsenal
(med hjärnan) 2-1 till Arsenal

Visakort

image10

Några idioter nere i Italien försökte ta ut pengar på mitt Visakort!!!

Det var igår jag fick veta detta. Jag var och skulle handla mat och när jag skulle betala så stod det att köp ej beviljas eller något liknande. Men jag visste att jag hade pengar på kortet, så vi provade igen och igen men det ville inte, så jag lämnade kassan och ringde banken och gissa om jag blev paff!!! Då frågar dem mig om jag varit i Italien under veckan hhmmm. Nej, det tror jag inte iaf :) Då visade det sig att någon har läst av mitt kort nr. när jag skulle antingen handla eller ta ut pengar.
Man har ju hört om det på nyheterna men dum som man är så tänker man ju att, det där händer aldrig mig! Som tur var/är så hade dem inte lyckats se min kod så de kunde inte ta ut några pengar och när dem slog fel kod 2ggr så spärrade SEB ett max uttag på 100kr. vilket jag är väldigt tacksam över. Så nu har jag spärrat kortet och får ett nytt på fredag förhoppningsvis.

The FA Cup Ends

image9

Så var FA Cupen över för Arsenals del. Och det känns rätt jobbigt just nu, speciellt när man krossas på det sätt som igår 4-0. Måste säga att Man U hade läst på sin läxa ordentligt inför mötet mot Arsenal. Dem pressade riktigt högt upp och tillät inte Arsenal få en möjlighet att spela fotboll, var ingen rolig match att se i Arsenal ögon!
Men vi får försöka glömma detta fort och se fram emot Champions League mötet mot Milan på onsdag.

En härlig kväll i Fjällbacka

image8

En underbar och avslappnad kväll i Fjällbacka sommaren 2007.
Var och hälsade på min kära mor och bror då de såg efter ett hus i Fjällbacka. Passade på att fiska lite, utan resultat men det gjorde inte så mycket för det var en underbar kväll med gott sällskap. En kväll att minnas!

The new guy

image7

En trevlig komedi som man skrattar till mer än en gång!
The new guy är en perfekt slapp film som man kan se mer än två gånger, tror jag har sett den 5ggr nu och jag skrattar fortfarande. Om det är bra skådespeleri är en annan fråga, vissa är bättre än andra.
Lagom lång för att tillhöra denna kategori av komisk hischool film ca 90min.
I filmen finns som i alla andra hischool filmer de populära och nördarna, fast skillnaden här är att det är "nördarnas" tur!
Fast ändå inte på ett "nördigt" sätt, vilket gör filmen mycket bättre än vanliga hischool filmer!
Jag kan rekommendera att ni ser The new guy och hoppas på att ni har samma humor som jag.
The new guy får 6,5 av 10 i betyg av mig.

Vinst!!!

image6


Underbart!!! Arsenal vann igår över The Rovers med 2-0. Senderos Nickar in första på hörna redan efter ca. 5 min. Arsenal hade spelet i större delen av matchen, fast bjöd in Blackburn i matchen under en period men tog tillbaka den rätt snabbt. Adebayor Slog sen till i slutet av matchen och avgjorde med ett 2-0 mål.
Detta betyder att Arsenal leder tabellen med 5 poäng, härligt!

Måste säga att Eduardo har börjat komma in i laget rätt bra nu, Fast han har lite kvar att ge. Men man får ge killen en säsong innan man kan ställa allt för höga krav på honom. Arsenal är inte det lättaste laget att komma till med tanke på deras spelstil. Ett otroligt tålamod krävs på planen då man passar sig igenom hela motståndet och det kan nog ta en tid att anpassa sig till. Jag tror på den här killen och det märks att Wenger gör det samma.

Nu ser jag fram emot den 3/5 då jag och Martin ska till Ashburton Grove och se våra hjältar live, sista hemma matchen för den här säsongen!


The Ten

image5

Detta är en av de sämsta filmer jag tittat på! Visst själva idén med filmen kan ju faktiskt funka och skådespelarna känner man allt igen från många filmer. Men de lyckas inte framföra filmen på ett bra sätt och jag tror jag drog på läpparna en gång under filmen. Kanske är det jag som har dålig humor kanske såg jag den på fel dag eller så är det bara så att den är riktigt dålig! Den består av 10 små historier som är baserade på ett humoristiskt sätt av de 10 budorden. Låter bra? Ja men hahaha den är inte bra!
Jag ger den en 2:a av 10 möjliga i betyg.
Var bara tvungen att total såga denna film!

Snart är det dags!

Vaknade precis efter att Martin ringde och frågade om jag skulle komma upp till dem och kolla på Arsenal matchen ikväll. Var tvungen att ta en liten tupplur innan matchen.
Skrev ju igår att jag inte var så orolig inför dagens match men idag känns det annorlunda. Visst vi har många bra spelare på bänken men the Rovers är på G nu, de har inte förlorat på de sju senaste matcherna!

Ååå vad trött jag är, vet inte riktigt vad det är med mig. Man har ju skylt på vädret och den mörka årstiden hela "vintern" men nu får det vara nog, tror det är dags att börja träna mer, det brukar ju hjälpa mot trötthet.
Imon är det innebandy träning och det känns otroligt skönt, tisdagar är alltid lika trevliga! Vi ska ladda inför den riktigt viktiga matchen vi har på lördag. Den kan avgöra om vi går upp en division till nästa säsong.

Man U förlorar

image4

Man U förlorade ikväll mot en bra defensiv av Man C. Och Chelsea - Liverpool slutade 0-0 vilket är helt underbart! I morgon (måndag) möter vårat kära Arsenal Blackburn Rovers. Då kan vi ta ett riktigt fint steg närmre liga titeln! Förresten jag får nog ta upp detta med att jag ofta eller kanske alltid säger vi när jag pratar om Arsenal FC. Och det är det många som retar sig på!!! Men jag kan inte hjälpa det, på något konstigt sätt så känner jag att jag tillhör klubben. Jag vet att det låter dumt men jag älskar Arsenal och jag kommer nog alltid att säga VI. Nog om det, hoppas ni kan ha överseende med några vi i bloggarna :) Nu är det ju så att Arsenal har problem med lite skador inför imon men jag måste säga att jag är inte så orolig, vi har många bra och unga talanger på bänken som kan hoppa in för våra stjärnor och jag tror att Arsenal vinner med 3-1

Premonition

image3

Såg denna film igår och måste säga att jag inte håller med imdb, där den fått 5,6 i betyg. Sandra Bullock gör en riktigt bra prestation i denna thriller. Gillar man Bullock så ska man se denna film! Jag älskar verkligen när man ska försöka lista ut filmens "mysterium" Jag hade 2st teorier om vad som egentligen föregick i hennes liv. Men jag kan ju inte säga vilka om ni nu ska se den. En del frågetecken dyker upp och man börjar fundera en hel del, vilket jag ÄLSKAR att göra när man kollar film! Under filmens gång blir det mer självklart vad som händer och man börjar fundera på hur detta kommer att sluta! Detta var den bästa filmen jag såg denna helg och jag skulle nog givit den en 6:a i betyg men eftersom jag är en Bullock "fan" och att hon gör en bra roll så får den en svag 7:a i betyg! Detta är dock ingen bakfylle film!

Fiska är kul

Fiska är kul Efter ca. 1tim och 40min kamp lyckades jag få upp denna lilla gädda. Men lite besviken blev jag när jag upptäckte att draget satt i bakfenan! Där av 1tim och 40min kamp!

Dags att börja blogga!

Ja då var det dags att börja blogga själv. Har varit sugen ett tag men det har inte blivit av, fast nu är det dags att börja.
Sitter och funderar på vad man ska göra med söndagen? Kanske åka och titta på nya golf klubbor, kolla lite film eller ringa någon kompis och se vad de gör. Hur som helst så ska jag titta på Man U -Man C derbyt kl. 14:30 det är något som är självklart iaf. Nu ska ni inte tro att jag är någon Manchester fan, för det är jag inte. För mig är det Arsenal som står mitt hjärta närmst!!! Nog om det.
I går tittade jag på melodifestivalen hemma hos Martin och Sanna med lite god mat och vin. Hhmm vad är det som händer? Visst jag förstod att det skulle gå bra för Sjögren men när jag hört låten tänkte jag att det vore ju omöjligt att den skulle gå vidare. Tyckte väl inte att det var någon låt som var så där jätte bra men vi får väl se vad de andra del finalerna har att bjuda på.

Nä nu ska jag duscha och sen bestämma mig för vad jag ska göra idag.

Ha de gôtt

RSS 2.0