Bolton - Arsenal


image25

Kommer det äntligen en vinst?
Idag möts dem igen, sist så blev det 2-0 till Arsenal där Tomas Rosicky stod för ett av målen men Rosicky är fortfarande skadad så någon repris av det blir det inte! På Arsenals hemsida pratas det om att Adebayor ska vila denna match. Vilket jag tycker kan vara bra, bara han är med på bänken! Jag tror Wenger kommer att sätta Bendtner bredvid v.Persie, fast jag skulle vilja se Walcott på topp och Hleb på höger kanten och då sätta Diaby på vänster, då kan man låta Eboue spela höger back med tanke på att Sagna är skadad. Tycker inte att Hoyte är riktigt det bästa alternativet! Och det finns fortfarande så att man kan byta in spelare genom att placera om spelarna på planen vid ev. byten!
Så finns det fortfarande någon chans för en liga titel? Jo, klart att chansen finns men det ska mycket till för att Arsenal ska lyckas ta hem det. Men man ska kämpa in till det sista, allt kan hända!
Men något som är säkert, är att Arsenal inte har råd med att förlora en poäng till de kommande sju matcherna som är kvar av säsongen!

Trots den formsvacka Arsenal är i, så tror jag Arsenal gör en repris och vinner med 2-0 där v.Persie gör sitt första mål sen sin skada!

Chelsea - Arsenal

image23
Dags för ett nytt London derby!
Ska nu Arsenal lyfta bucklan i maj så är en vinst nästan ett måste nu! Skade läget i Arsenal ser bättre ut nu än vad det gjort på bra länge förutom Eduardo så är det "bara" Rosicky och Diaby som inte är fullt friska än men de är på väg tillbaka inom snar framtid! Med en vinst idag och ett Liv. som vinner över Man U så kommer vi upp och har samma poäng som Man U. Men det kan även bli en dag som gör att det blir otroligt svårt för Arsenal att komma ikapp och ta över 1:a platsen. Det kallar vi en super söndag!

Arsenal vinner med 2-1


"Påsk lov"

image22
Äntligen en lång helg med massor av godis:)
Känns nästan som om man har påsk lov, har längtat efter lite ledighet länge nu!
Ska bara ta det lugnt och umgås med vänner under denna helg, blir nog en toppen helg.
Massor av sport på tv är det också! Ska försöka laga till en riktig påsk middag på lördag, familjen är ju borta under hela helgen, då får man göra ett eget påsk bord:) Och GODIS blir det stora mängder av. Jag är ju en riktig gôtte gris och på påsk behöver man ju inte äns få dåligt samvete över allt godis man äter!?!?
På söndag spelar Arsenal - Chelsea men det tar vi upp i nästa inlägg!

GLAD PÅSK!!!


Arsenal - Middlesbrough

image21

Då var det dags för den 30:e omgången i Premier League!
Sist lagen mötes vann Middlesbrough med 2-1 vilket vi inte vill se igen!
Nu är det verkligen ett måste för Arsenal att ta hem tre poäng. Vinner Man U så går de om oss i tabellen men endast med 1 poäng om vi nu vinner våran match!
Walcott är frisk igen men det är inte säkert att han få spela, har bara tränat en gång sen han blev frisk men på bänken får han nog plats. Van Persie är ju tebax och jag hoppas att han får chansen från start, tror han kan bidra med mycket men han måste komma in i spelet fort, säsongen är ju snart slut!
Jag tror matchen slutar med vinst till Arsenal som vanligt :) 2-0


Wigan - Arsenal

image19

VS

image20

Nu måste vi ta tre viktiga poäng!
Sist lagen mötes så vann Arsenal med 2-0. Hoppas nu att Arsenal får till ett lika fint spel som de hade mot Milan, och att dem verkligen visar att ligatiteln ska hem till Ashburton Grove!
Arsenal har som vanligt problem med skador, senast så skadades Diaby mot Milan, Walcott skadade sig under en träningsmatch och Eboue är fortfarande avstängd! Så det ska bli väldigt intressant och se vem Wenger sätter på kanten. Det borde ju vara så att Denilson får spela men man vet aldrig.

Jag tror att Arsenal vinner matchen med 3-0



Gone Baby Gone

image18
En fantastisk film, väcker upp både hämnd känsla, hat och glädje!
Direkt efter att jag sett filmen visste jag inte riktigt vad jag tyckte, förutom att det definitivt var en bra film!
Kommer inte att säga mer om filmen utan hoppas på att ni som har tittat på denna film, själva skriver här om vad ni tycker.

Betyg: Jag håller med Imdb rösterna här, Gone Baby Gone får 8/10

Vinst, ett måste?

image17

VS.

image16

Är vinst det bästa för Arsenal FC?
Ja då möter vi Milan igen, i en avgörande utslagsmatch.
Då är frågan som jag ställer mig, är det bra om Arsenal går vidare eller bör man istället lägga all koncentration på ligan?!
Självklart vill jag att de vinner ikväll men jag värderar ändå ligan högre och kanske vore det bäst att bara ha den att spela för? Men vad vet jag, bara en tanke som har slagit mig.
Jag tror definitivt att Arsenal har en chans borta mot Milan men då ska allt stämma. Och det gäller att inte backarna går bort sig. Har varit lite instabilt de senaste matcherna!
Jag hoppas och tror att de har tagit sig i kragen och är riktigt taggade inför ikväll, det är jag iaf.

Jag tror på 1-1 vilket gör att Arsenal går vidare!

HEJA ARSENAL!!!

Arsenal - Aston Villa

image15
Då var det dags igen!
Idag möter vårat kära Arsenal Aston Villa. Till att börja med så tror jag inte att den föregående matchen mot Birmingham kommer att ligga och spöka, tvärt om! Nu e det dags för tre poäng!!!
Saknaden av Eduardo kommer att märkas på planen tror jag. Några jag pratat med anser att hans frånvaro inte kommer att påverka så mycket men han hade börjat hitta in i spelet och om man verkligen studerade honom under en match (vilket jag gjort) så ser man vilket otroligt bra spel han gör även utan boll! Han jobbar mycket på att flytta och förstöra för försvararna så andra kan få öppnare ytor (lite som henke) Visst han har väl inte börjat ösa in mål än men jag tror att han är en betydelsefull spelare för Arsenal!
Nog om det! Vi ska klara av ligan ändå.
Nu hoppas jag att man sätter Walcott i anfallet bredvid Adebayor, vilket jag inte tror Wenger gör utan det blir höger kanten för Walcott.

Jag tror matchen slutar 3-1 men jag blir inte förvånad om det skulle bli 1-0

RSS 2.0